Da var fadderuka over for denne gang…

Plutselig var fadderuka over, og det var tid for skolestart. Regner med mange som meg, er en smule sliten etter en kanonbra fadderuke! Dette er en uke som forhåpentligvis har brakt med seg mange nye bekjente, vennskap og kanskje litt mer enn det?? Det har vært omvisninger (på viktige steder) , rebusløp (på mindre viktige steder), drikking, Sverigetur og mye mer!

Dere førsteklassingene har stilt opp uansett hvor slitne dere har vært etter en sen kveld, en  kort økt på skolen og rett på en ”hard” økt på kveldstid igjen! Dere har vært like blide hele tiden og dere har gjort en god innsats hele veien!

Fadderstyret har gjort en fantastisk bra jobb med alt av planlegging og adm (Ingen nevnt, ingen glemtJ). Ikke minst vil jeg si fadderne har vært fantastiske! Jeg håper dere nye føler at fadderne tok godt i mot dere og at det kanskje motivert dere til å melde dere som faddere neste år! Vi skal fortsatt være her, så ikke vær redd for å ta kontakt om det er noe dere lurer på! Mest sannsynlig har vi lurt på det samme som dere en gang, og det kan være greit å få ett svar med engang!

Det blir selvfølgelig mer arrangementer utover høsten, så her er det bare å følge med på FB og jungeltelegrafen.

Lykke til med studieåret 🙂

Ps: Året går veldig fort!

Mvh
Camilla Torper Bakurowitz
Informasjonsansvarlig Studentsamfunnet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.