Bli kjent med vår UKA-leder!

Uka-leder

 

 

 

 

 

 

 

  Navn: Cecilie Olsen

  Alder: 21

  Sted: Bergen

  Linje: Music Management

  Stilling: UKA-leder

 

Jeg begynte å studere på Rena fordi dette er det eneste stedet i Norge hvor de tilbyr studieretningen jeg ønsket. Musikk er en av mine store lidenskaper, og jeg ser på dette som en fantastisk mulighet for å lære alt jeg trenger for å komme meg inn i bransjen. Gjennom mitt verv som UKA-leder vil jeg få mye relevant erfaring i forhold til lederrollen og planlegging av events, som er mye av grunnen til at jeg ble med. Jeg vil også være med på å påvirke studentenes hverdag på en positiv måte, og håper jeg kan gjøre en god jobb med det gjennom mitt verv. Jeg interesserer meg for det meste innenfor kultur – og trives av den grunn meget godt på Rena, da de har et godt og variert kulturtilbud. Og ja –   krøllene er naturlige (men ikke fargen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.