Bli kjent med ARENA Samfunnsstyret –Zhian Faramarzi (kontroll og konstitusjonsutvalget 1)

KKU 2 - Zhian Faramarzi

Navn: Zhian Faramarzi

Alder: 20 år

Sted: Bærum


Hvorfor studere på Rena:

Jeg går 3. året på økonomi og administrasjon. Jeg hadde aldri hørt om Rena før jeg søkte utdanning. Det har vist seg å være tilfredsstillende. Det er et koselig og hyggelig sted hvor man blir godt kjent med andre studenter. Det gode studentmiljøet gjør at man trives.

 

Interesser:

Til daglig jobber jeg på Rena Trening & Helse, som er treningsstudioet i hjertet av Rena.

 

Hva liker du å gjøre på Rena:

Min interesse er å drive med idrett! Jeg har tidligere vært fotballtrener gjennom 4 år og er selv aktiv innen fotball. Som ny student i 2012 ble jeg ble jeg stemt inn til vervet RSI leder, som idag heter Arena Idrett. Jeg har også stor interesse av å gjøre det godt som student! Andre interesser er musikk.


Stilling:

Min stilling som KKU, som står for kontroll og konstitusjonsutvalget, handler om å passe på at samfunnsstyret følger vedtektene og reglene som er satt.

 

Motivasjon til å søke på verv:

Jeg tok på meg dette vervet fordi det ser bra ut på CV’en og man får mulighet til å påvirke studentsamfunnet på Høgskolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.