Bli kjent med ARENA Samfunnsstyret – Maria Elin Hustadnes (ASI Leder)

ASI - Maria Elin Hustadnes

Navn: Maria Elin Hustadnes

Alder: 21 år

Sted: Volda på Sunnmøre i Møre og Romsdal.


Hvorfor studere på Rena:

Ettersom at jeg kommer fra et lite sted selv ble jeg svært skeptisk av å komme til Rena og oppdage at det faktisk bare er en femtedel av mitt eget lille hjemsted, og jeg bestemte meg fort for at her skulle jeg bare fullføre årsstudiet og komme meg videre. Men Rena vokste på meg, og her sitter jeg da, midt i andre året av bacheloren, og som leder i Arena Idrett for det kommende året. Grunnen til dette er ganske enkelt er det fantastiske studentmiljøet. Det finnes så mange bra folk her, og det blir aldri tid til å kjede seg siden det alltid er enten trening arrangert av Arena Idrett, eller fester arrangert av Arena Samfunnet, på Arena Bar. I tillegg til dette finnes det også en hel del spennende studier her, og foreleserne er svært flinke.

 

Interesser:

Mine interesser er å trene, først og fremst håndball, dans og styrke. Jeg instruerer også i zumba og aerobic/step, noe som jeg synes er kjempegøy. Sett bort fra treningen er jeg også svært sosial, og liker godt å feste og å ha det gøy. Jeg jobber også på Bik Bok i Elverum, noe som passer meg perfekt, ettersom at jeg er over gjennomsnittet interessert i klær og shopping. Så ille at vennene mine truer med å melde meg på Luksusfellen, helt uten grunn så klart.

 

Hva liker du å gjøre på Rena:

Når det kommer til hva man kan gjøre på Rena, så har du to valg. Du kan enten sitte inne på den mest sannsynlig kjipe studenthybelen din og tenke på hvor lite og kjedelig Rena er, mens du gamer og drømmer deg bort til når du en gang er ferdig her. Eller du kan ha det helt fantastisk gøy. Måten du gjør dette på er først og fremst å bli medlem i Arena, og kanskje også å stille til verv. Er du medlem i Arena har du plutselig tilgang til alt man kan trenge for å ha det gøy. Du har flere treningstilbud å velge mellom, og du kan komme billig, om ikke gratis, inn på fantastiske fester, der du i tillegg får billig øl. Det er heller ikke noen hemmelighet at de aller fleste jeg kjenner her på Rena har jeg møtt gjennom å møte opp på treninger eller å delta på arrangementene av Arena Bar, og det er jo absolutt en fordel å kjenne noen på et så lite sted. Om du likevel ikke vil bli medlem av Arena kan du fortsatt komme på zumbatimene mine i leiren, men da har du det bare gøy en time annenhver uke.


Stilling:

Min stilling i Arena er altså leder av Idretten. Dette går ut på å arrangere treninger, kamper og turneringer i ulike idretter for studentene. Det følger selvsagt med flere arbeidsoppgaver for å få dette til å gå rundt, så jeg trenger derfor et styre på fire stykker under meg. Søk og bli med i styret mitt! Jeg lover at det blir gøy.

 

Motivasjon til å søke på verv:

Min motivasjon til å søke på dette vervet var at jeg så hvor sosialt og gøy det var å være med på treningene som ble arrangert. Jeg mener det er viktig at studentene har noe og samles om, i tillegg til fest og fylla i helgene, og det er også viktig å holde seg aktiv og i form. Jeg var nestleder i Arena Idrett i fjor, og vet derfor allerede godt hva det går ut på og hva som skal gjøres. Jeg bestemte meg allerede i januar, etter to-tre måneder som nestleder, for at jeg ville bli leder, så jeg er kjempegira og glad for å ha blitt valgt!

 

Mål med stilling i Arena Samfunnsstyre:

Det jeg vil oppnå gjennom min stilling i samfunnet er å få enda flere studenter med på treninger og arrangementer. Jeg vil at våre arrangementer skal være attraktive for studentene, både fordi de får lært noe og får en mestringsfølelse, og fordi det rett og slett er gøy og sosialt. Jeg vil også hjelpe Arena Idrett til å delta i turneringer og samlinger andre steder i landet, slik at vi får vist hva vi er god for og kan bli husket som verdige motstandere. Arena Idrett har nemlig ikke vært med på slike ting så mye før i fjor, så det er ekstra gøy å komme sterkt frem i år, og kanskje til og med vinne mer enn bare mot Elverum.

 

Jeg ser frem til å være idrettsleder for dere, og håper mange blir med på treningene, og kanskje også søker seg inn i styret! Og husk: BLI MEDLEM I ARENA!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.