Bli kjent med ARENA Samfunnsstyret – Julie Rogstad Sandberg (Kontroll og konstitusjonsutvalget 2)

KKU 2 - Julie Rogstad Sandberg

Navn: Julie Rogstad Sandberg

Alder: 22 år

Sted: Larvik, Vestfold 


Hvorfor studere på Rena:

Valgte å studere på Rena fordi det er et av de få stedene som tilbyr Bachelor i Music Management. I tillegg har studiet flere forelesere som er aktuelle i dagens musikkbransje, som gjør det enda mer appellerende.

 

Interesser:

Mine interesser dreier seg i hovedsak om musikk og musikkbransjen, men jeg er også veldig opptatt av trening, mote og matlaging.

 

Hva liker du å gjøre på Rena:

På Rena blir det så klart mye festing, men også mye jobbing med skole og utdanning. Likevel er det enkelt å kombinere disse på Rena, ettersom man kan bygge seg et nettverk som man kan få bruk for senere i arbeidslivet.


Stilling:

Jeg og Zhian Faramarzi er kommende KKU (Kontroll og Konstitusjonsutvalget), og skal passe på at Studentsamfunnet på Rena drives i samsvar med gjeldende vedtekter og fungere som klagenemd.

 

Motivasjon til å søke på verv:

Vil bidra til å forbedre miljøet og felleskapet til studentene på Rena, samt. bidra til å opprettholde god kommunikasjon mellom studentene og styret.

 

Mål med stilling i Arena Samfunnsstyret:

Har lyst til å engasjere meg i Studentsamfunnet på Rena, og ser dette vervet som en god mulighet for akkurat dette. Vil også være engasjert i vervet mitt og gjøre mitt beste for å oppfylle kravene.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.