Bli kjent med ARENA Samfunnsstyret – Daniel Zamora (Leder)

 

 

Leder - Daniel  Zamora Navn: Daniel Zamora.
Alder: 20 år.
Sted: Nittedal, Akershus.


Hvorfor studere på Rena:

Jeg valgte å studere på Høgskolen i Hedmark, Campus Rena fordi dette var det beste tilbudet for de som har gått yrkesvei innenfor service og samferdsel. Og etter ha fullført lærlingtiden og bestått fagbrevet valgte jeg å søke meg inn via Y-veien. Også har jeg stor interesse for servicenæringen og da var dette valget klart for meg.

 

Interesser:

Av Interesser kan jeg nevne at jeg er interessert i sport, teknologi, økonomi, markedsføring, coaching og musikk. Har tidligere vært innebandy trener og nestleder i elevrådet på videregående skole. Har også vært med på Gründercamp.


Hva liker du å gjøre på Rena:

Jeg prøver å være med på de fleste innebandytreninger som Arena Idrett arrangerer. Jobber også ekstra på Intersport Rena når det er behov. Ellers er jeg med venner i ukedagene og i helger.


Stilling:
– Leder styremøtene.
– Skal ha oversikt over styrets arbeid, koordinere det og fordele oppgaver.
– Ansvar for at det blir innkalt og avholdt styremøter/generalforsamlinger.
– Ha en helhetlig oversikt over organisasjonens aktiviteter.

Motivasjon til å søke på verv:

Jeg kommer rett fra jobb med mye læring som vil være nyttig i forbindelse med lederjobben. Har tidligere vært leder for et prosjekt så har erfaring fra ledelse og koordinering. Også er dette en fin mulighet for å teste meg selv ut som leder for en så stor organisasjon.

Mål med stilling i Arena Samfunnstyret:

Arena er et unikt samlested for studenter og jeg vil bidra til å videreutvikle det og holde på den gode kjemien innad i styret. Samtidig som jeg ønsker å videre utvikle meg og bli bedre kjent med mulighetene studentene har her på Rena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.