Bli kjent med ARENA Samfunnsstyre – Katrine Barstad (Informasjons- og Markedsføringsansvarlig)

Infoansv. - Katrine Barstad

Navn: Katrine Barstad

Alder: 22 år

Sted: Hamar


Hvorfor studere på Rena:

Studiet gir en spisskompetanse i bl.a. markedsføring. Et fag jeg alltid har vært veldig glad i. Dessuten vil jeg få en veldig bred utdanning i dette studiet, og vil være mer fleksibel og tilpasningsdyktig når jeg kommer ut i arbeid.

 

Interesser:

Matlaging/baking og fotografering.

 

Hva liker du å gjøre på Rena:

Jeg prøver å være med på de fleste arrangementene Arena Samfunnet arrangerer. Ettermiddagene går til hyggelig kvelder med de andre på Rena, og trening.


Stilling:

I hovedsak vil jeg fungere som et kommunikasjonsledd mellom medlemmene og styret. Dette igjennom markedsføring eksternt ut mot medlemmer, samtidig som at jeg skal sørge for å gi tilbakemeldinger fra medlemmer til styret, for å gi det samfunnet som medlemmene vil ha.

 

Motivasjon til å søke på verv:

Spenningen med å drive markedsføring er å skape engasjement, og hvor man virkelig kan påvirke mennesker rundt seg. Samtidig som at man tenker nytt for hver gang, i forhold til målgruppe til anledning/produkt, osv. Som person elsker jeg utforinger hvor man kan være kreativ og løsningsdyktig, noe jeg tror at dette vervet kan by på. Dessuten synes jeg Arena Samfunnet er et godt konsept for å skape sosiale relasjoner mellom medlemmene på Rena.

 

Mål med stilling i Arena Samfunnsstyret:

Jeg skal gjøre mitt for at alle skal vite hva som skjer i samfunnet, og at sakene er etter medlemmenes interesse!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.