Bli frivillig

Arena Bar TRENGER DEG! Arena Bar drives fult og helt av studenter. Vi er derfor helt avhengig av at studenter stiller opp som frivillig.  Uten frivillige hadde vi ikke hatt en studentbar! Vi setter derfor stor pris på om du har lyst til å være med på laget!

Arena Bar er en attraktiv arbeidsplass! Jobb sammen med kompiser og server drikkevarer til vennegjengen. Sitt som vakt i inngangen å ta imot kjente eller bli kjent med flere på jobb! Her har nettopp du mulighet for å få et større nettverk på Rena. Uansett kan du være med på å skape verdens beste kveld på Rena, sammen med et kjempebra arbeidsteam!

Vi strekker oss langt for at du som frivillig skal trives. Som en frivillig hos oss vil vi sette deg og dine behov i fokus for å tilpasse en arbeidshverdag slik du ønsker den, så langt det lar seg gjøre.


Vi har utfordringen du leter etter!

Vi har stillinger for enhver interesse. Enten om du vil stå i baren eller ved inngangen for å sjekke legitimasjon.  Hvis du ønsker større utfordringer kan kanskje en lederstilling være midt i blinken for deg da vi har store muligheter for deg som ønsker å utvikle deg. Uansett om du ønsker en lederstilling eller ikke anbefaler vi deg å starte med vakter i baren eller som dørvakt slik at du kan se hvordan vaktene foregår og kan komme ordentlig inn i rutinene.


Arbeidstider

Antall ganger i måneden: 1-2

Oppmøte: 21.30

Arbeidstid til kl: ca 3:30

Ønsker du å jobbe mer vil vi mer enn gjerne gi deg flere vakter dersom vi har plass på vaktlisten.


Opplæring

Tidligere erfaring med jobb i bar er ikke et krav, men det finnes krav om aldersgrense for stillinger i baren under Norges lover (mer info nedenfor). Vi gir deg full opplæring i starten samt at vi har flere interne møter hvor opplæring foregår. Det ligger også permer med rutiner, sjekklister, osv. i baren. Dessuten vil en teamleder være der for å hjelpe til med at alt går etter planene som er lagt for kvelden.


Arbeidsmiljø

Du vil oppleve å bli tatt godt vare på av oss alle. Hver og en av oss som jobber her omgås først og fremst på arenaer som skolen, fritidsaktiviteter igjennom ARENA Idrett, og konserter på ARENA Bar, men ettersom Rena er et lite sted så treffes vi ofte ellers også. Som ansatt på Arena Bar vil du også mest sannsynlig arbeide med noen du kjenner godt fra før.


Arbeidserfaring åpner muligheter og drømmer for fremtiden!

I arbeidsmarkedet i dag forventes det i stor grad at du har arbeidserfaring. Dersom du aldri har jobbet før kan det være utfordrende å komme inn i arbeidsmarkedet. På Arena Bar har du sjansen til å få en stor del av den jobberfaringen som arbeidsmarkedet krever!

Som frivillig viser du arbeidsgiver at du jobber for felleskapet, og ikke nødvendigvis bare for din egen interesse. Dette viser igjen til en god arbeidsholdning! Flere ser nettopp frivillig arbeid som noe unikt på CV’n, da ikke «alle» har det. Dette er absolutt det store «plusset» som gir muligheten for å rykke hakket høyere opp på prioriteringslisten i CV bunken.


Om våre stillinger

Stilling: Gruppeleder/Bartender/Vakt

Krav for å søke stilling: (20+) bar, (18+) vakt

Hovedansvarsområde/rolle:

  • Gruppeleder: Hente nøkkel, åpne/stenge, kjenne til rutiner. Står i baren med bartender.
  • Bartender: Servere kunder.
  • Vakt: Sjekke legitimasjon, stemple gjester, passe på at medbrakt ikke kommer inn og at annet drikke ikke kommer ut.
  • Alle er med på å gjøre klart i lokalet før åpning og vasking etter stengetid.

Vaktlisten

Vaktlister legges ut på Facebookgruppen Arena bar – frivillige 20/21 (kun for ansatte). I vaktlisten legger man selv inn ønsket vakt før en satt dato. Både vaktlister og annen oppdatert informasjon vil komme på denne facebookgruppen. Bli medlem og følg med! Ansatte står selv ansvarlig for å holde seg oppdatert på denne gruppen.


Fordeler

  • Ansattfester – Vi er kjent for disse arrangementene, som kan inneholder bl.a. varierende aktiviteter, noen bonger, måltid, osv.
  • Ansattpris – Egne rabatter i baren.
  • Sosialt – Med et godt arbeidsmiljø er vi et tett arbeidsteam. Du vil føle det etter de første vaktene!
  • «Arena jobb» – Et ypperlig alternativ i en tidvis ensformig «Rena-hverdag».
  • Referanser/attest – Som en god kollega lover vi deg gode ord til din neste arbeidsgiver. Dette kan være avgjørende i fremtiden.
  • Skill deg ut i CV bunken – Frivillig arbeid blir i flere bransjer lagt som en stor prioritering

Vil du bli frivillig?

Kontakt

Philip Mjaatvedt

Driftsleder/Personalsjef

ARENA Bar

Mail: Philip@mjaatvedt.no

Merk mail med emne (ansettelse ang. …)

Tlf: 91 36 19 15