Arena Styreprofil – Nestleder

Navn: Hamsa Islow

Alder: 21år i Norge

Sted: Fredrikstad Østfolds vestkant

Linje: Serviceledelse og markedsføring

Stilling: Nestleder

 

Jeg går serviceledelse og markedsføring, hvorfor jeg valgte akkurat Rena er fordi de tar inn studenter med fagbrev via Y-veien. Y-veien er at du kan søke deg inn på enkelte høgskoler med fagbrev. Der du ikke trenger generell studiekompetanse. Det jeg har fagbrevet i er kontor og administrasjon.
Jeg valgte å bli med i samfunnsstyret fordi jeg ønsker å bidra til et godt studiemiljø her på Rena. Det er også en bra erfaring å ta med seg videre i livet.
Mine interesser er som følgende, idrett sosiale arrangementer.
Fun fact om meg selv er at jeg er på en evig reise der det inneholder kun fest og morro. Neida jeg bare tuller, tar skolen seriøst og er en A elev.

 

Islow

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.