Angrer ikke et sekund

Linn-Cecilie Rønneberg

Et av de første spørsmålene jeg, og mine medstudenter, fikk når vi startet på Høgskolen i Hedmark var “Hvorfor søkte du deg hit?”
Ja, hvorfor gjorde vi egentlig det? Hva får oss til å ville bo i mellom busker og bjørn? Hovedgrunnen er for å studere noe vi interesserer oss for. Men jeg vet jo nå at det er så mange flere grunner til det. Selv går jeg på Campus Rena, og vet ikke så mye om de andre studiestedene, men jeg kan da virkelig si at der er flere grunner for å dra til Rena enn mange vil tro. Og de fleste grunner vet du ikke om før du har startet på skolen. Ting som kun studentene som oppholder ser på Rena vet, men som alle andre burde få vite.

God stemning
Når du starter på skolen merker du den unike kjemien som oppstår mellom alle studenter. De gamle studentene tar godt i mot de nye, og det er alltid god stemning. Du blir garantert ikke ensom, ingen dager er like, og menneskene du møter blir venner for livet. Det er en garanti.

Mye som skjer
Selv for patriotiske nordlendinger, slik som meg, er det bra å være på Rena. Sola er jo oppe om vinteren! Selv om Rena ikke har midnattssol, nordlys og hav, så har de så mye annet å tilby. I tillegg til gode forelesere og flott skole så er det et rikt kulturliv på Rena. Så å si hver dag er det arrangementer på Kulturhuset, både konserter, kino og teater med mer. I tillegg er det korps, idrettslag og foreninger. På Rena har vi jo også RSI (Renastudentenes Idrettslag) som står for forskjellige arrangementer, som fotball svømming, innebandy, etc.

Kun fantasien som stopper
Alt kan ikke nevnes, for det er ganske så mye å finne på, det er kun fantasien som stopper. Men Biblioteket Pøbb&Scene må nok nevnes, da det er en viktig møteplass for de aller fleste av Renastudentene. Hver helg arrangeres det fest av forskjellige slag, gjerne med tema. Og er det ikke tema, så er det flotte DJ`er eller andre kjente artister. Noen ganger er det i tillegg en god blanding av artister og temafest.

Angrer ikke et sekund
Men ikke glem at det var studiene som fikk oss hit, lot oss møte hverandre. Så ikke glem å studere i mellom all idrett, festing og kinoturer. Jeg er helt sikker på at enhver som kommer til Rena som student, ikke vil angre et sekund. Det gjorde ikke jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.