Samfunnet

ARENA SAMFUNNET

Her vil det bli lagt ut info som gjelder hele organisasjonen, heriblant info om GF, dokumenter med mer.
Gå inn på sidene i menyen over.

Om oss

Samfunnet skal bidra til at du og dine medstudenter skal få et godt studentsamfunn på Campus Rena. Dette igjennom å lede, samt. bistå våre hovedgrupper som består av de aktiviteter vi tilbyr i dag.

Formål

«Studentsamfunnet på Rena sitt formål skal være å ivareta og fremme kulturelle, idrettslige og sosiale aktiviteter som forholder seg til studentmiljøet på Campus Rena på en best mulig måte.»

Visjon

Studentsamfunnet på Rena skal jobbe for at alle sine medlemmer alltid skal ha et tilbud på fritiden, slik at studenttiden ved Campus Rena skal være den beste tiden i deres liv. Studentsamfunnet på Rena skal også jobbe for å ha et ideelt og perfekt samarbeid med de andre   studentsamfunnene ved HiHm.

Kort om organisasjonen

Arena Samfunnet består av alle enhetene i organisasjonen, som er (hovedstyre/understyre): Arena Bar, Renas Idrettslag, Kultur, UKA, FadderUKA, samt. Samfunnsstyre som leder organisasjonen. Over der igjen ligger Kontroll- og Konstitusjonsutvalget, et organ som ser til at lovverket følges.

Våre medlemmer utgjør vår Generalforsamling. Det betyr at du som medlem vil være den øverste på Arena Samfunnet sitt hiarki og har mulighet til å påvirke hvordan du ønsker at Arena Samfunnet skal være! Vi oppfordrer deg også til å ta kontakt dersom du kan bidra til å gjøre Arena Samfunnet enda bedre, har spørsmål, etc. Velg «Kontakt» og send oss en mail.

Se mer informasjon på vår side – «Dokumenter» og «Om Arena«.


 

PageLines-Header.png