Oppdatering fra styret!

Styret

1. rad fra venstre: Andread Leiknes (driftsleder), Grete Grøndahl (Kulturansvarlig), Jo Setra (ASI-leder) og Stein Boge (Økonomiansvarlig).
2. rad fra venstre: Kristina Raae Jemtegaard (Fadderuka-ansvarlig), Mia Kathrine Malmo (KKU1), Eira Klungerbo (Leder) og Cecilie Olsen (Uka-leder).
3. rad fra venstre: Jonas Bruun (Bar-sjef), Jan Erik Bergquist (Informasjon- og markedsføringsansvarlig) og Hamsa Islow (Nestleder)
Personer som ikke er tilstede: Sandra Pettersen (KKU2), Daniel Zamora (Prosjektleder)

 

Vi er godt i gang med 2016 og styret jobber for at trivselen deres skal bli så bra som mulig.
Det gar vært godt oppmøte på både idretten og baren, som har ført til at styret er fornøyd med hvordan starten av 2016 har vært.

I år har Arena startet med et nytt prosjekt som vi valgte å kalle «Fylla på hylla». Dette ble satt igang sammen med Frivillighetssentralen i Amot og har fått god respons fra både medstudenter, ledelse på skolen og andre folk rundt i det lokale området. Grunnen til at vi satte igang dette prosjektet er at vi ville gi folk en mulighet for å treffes og ha det sosialt på et sted som ikke omhandler bar og idrett.

UKA2016 nærmer seg med stormskritt og startskuddet går den 7.mars. Vi får besøk av kjente artister som Sandra Lyng og Unge-Ferrari. I tillegg tilbyr vi andre aktiviteter gjennom hele uken. Dette er et av årets store høydepunkter, så UKA2016 kan du ikke gå glipp av!
For mer informasjon angående UKA2016 , eller kontakt oss på mail.
Du kan kjøpe billetter her: E-billett

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis du har noen spørsmål!

Mail: Studentsamfunnet.Rena@Gmail.com
Facebook

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.