new beginnings

Da var det virkelig på tide med et nytt innlegg!

Først et bittelite bildedryss fra fadderuka ^_^

fadderuka bildedryss
Fadderuka hadde mye gøy å by på for alle og enhver : ) Alle bilder unntatt bildet av fadderfanten er tatt av Emil Åslund.

Det ble også laget en film av flinke studenter på Musikkproduksjon 🙂

Nå som alle festlighetene er overstått regner jeg med at alle har blitt flinke studenter og tilbringer det meste av tiden sin på skolen ;p Studentsamfunnet har hatt skoleårets første generalforsamling 4. september og vi har fått ny leder, nestleder, KKU2, Driftssjef, personalansvarlig på puben og UKA-leder! Vi sier gratulerer til de nye styremedlemmene og ønsker lykke til 😀 Ønsker du å melde deg inn i Studentsamfunnet kan du ta kontakt med Zhian, som er RSI-leder. Dere vil finne (nye) kontaktlister på tavla vår mellom kantina og bokhandelen.

Husk at for å vite hva som skjer på puben i høst kan du klikke deg inn til kulturprogrammet på nettsiden vår 🙂  Mens vi snakker om puben; På skolens studentblogg kan du lese mye interessant og morsomt om den! Bilder finner du også der.

Jeg vil til slutt minne om linkene til kinoprogrammet og kommunens kulturprogram på Rena. Vi har en fin-fin kino på Rena som alle bør benytte seg av ofte(re). Tar du med deg studentkortet ditt så får du i tillegg studentrabatt og betaler bare 70 kr for billetten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.