Arena Bar

ARENA BAR er en bar og et samlingspunkt på Rena drevet utelukkende av frivillige studenter fra Høgskolen i Innlandet, Campus Rena. Vi er stolte av studentmiljøet her på Rena, og studentbaren er med på å opprettholde det gode samholdet, samtidig som det gir studenter og andre som kommer muligheten til å treffe nye mennesker og få nye bekjentskaper.

I samarbeid med våre underavdelinger Kultur, ADRENALIN og FadderUKA, arrangeres flere konserter gjennom året og vi kan blant annet skryte av å ha gjestet Hanne Mjøen, Ponette og Tøfl. Vi har også andre arrangementer gjennom skoleåret, som for eksempel quiz og temakvelder, hvor det alltid er topp stemning og godt oppmøte. På ARENA BAR er det med andre ord noe for enhver smak, og alle er selvfølgelig velkomne!

Hos oss får du alltid gode priser, god atmosfære og god stemning. Ta med deg gode venner og bli med på fantastiske kvelder her på ARENA BAR.

Du kan også følge Arena Bar på sosiale medier, både på Instagram og Facebook.

Ønsker du å ta del i de spennende arbeidsmulighetene som Arena har å tilby samt oppleve varierende arrangementer og konserter til en redusert pris? Meld deg som frivillig da vel! For mer info om det å være frivillig trykk her.

Booking: arenabar.booking@gmail.com