FADDERUKA (og andre ting som skjer)

Velkommen tilbake til et nytt semester!

Under ser du fadderprogrammet med tid og sted for alt som foregår. Dette blir bra!

fadderprogrammet 2013Du kan laste det ned her: Program Fadderuka 2013

Fadderuka har fått mye positivt buzz, blant annet har Østlendingen, som er den lokale avisa her på traktene, skrevet en artikkel om den 🙂 Les mer her.

Fadderuka er i gang og for å få invitasjoner til alt som skjer, og for å være oppdatert hvis det skulle komme endringer, bør du legge til Fadderfanten Festus som venn på Facebook. Her ser du han i fadderskjorta og i kostymet til Cowboy-dagen på onsdag 😉

Fadderfanten festus fadderuka

I fadderuka vil det sitte representanter fra Fadderstyret og Studentsamfunnet å selge billetter til arrangementene som skjer denne uka og medlemskap i Studentsamfunnet og RSI. Du finner oss ved hovedinngangen. Er det noe du lurer på er det bare å komme bort å si hei!

Det ble naturligvis en del informasjon om fadderuka i dette innlegget, men det kommer en tid når denne uka er over også og man må bevege tankene tilbake til skolerelaterte ting. Hvis du som ny student vil spare litt penger, vil studentsamfunnet arrangere et boksalg tirsdag og onsdag i uka etter fadderuka. Andre og tredje års studenter kan selge sine brukte bøker til en billig penge – vinn/vinn, kaller vi det!

Uka etter det – da er vi altså kommet til onsdag 4. september, er det klart for Generalforsamling 1, eller GF1 for kort. Studentsamfunnet driver studentpuben og arrangerer de aller fleste kulturarrangementene som foregår på puben. Kulturprogrammet er det altså Studentsamfunnet som står for. Samholdet og studentmiljøet er viktig å opprettholde her på lille Rena, så man bør absolutt tenkte på å stille til valg! Dessuten får man 5 studiepoeng, som alltid kommer godt med 🙂 Ledige verv er Leder, Nestleder, WEB-sjef, KKU2, Driftssjef på puben og Pub sjef.

Jeg må til slutt ta opp at man nå må ha med seg studentbeviset sitt for å kunne låne bøker og andre ting på biblioteket. De har fått nytt utlånssystem der studentene selv kan låne ut bøker, man det krever altså at man har med seg studentbeviset sitt. Dette vil være nytt for gamle studenter, så gjør det til en vane å alltid ta det med!

Det var det 🙂 Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en fantastisk fadderuke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.