Bli kjent med ARENA Samfunnsstyret – Fredrik Nordby (UKA Leder)

UKA - Fredrik Nordby

Navn: Fredrik Nordby

Alder: 20 år

Sted: Oslo


Hvorfor studere på Rena:

Eneste stedet man kan studere Music Management i Norge og som jeg har fått høre mye bra om før jeg valgte å starte på det studiet.

 

Interesser:

Ta del i studentmiljøet for å gjøre hverdagen til alle bedre!!!! Jeg er veldig interessert i politikk både på lokalt og internasjonalt nivå noe som er grunnen til at jeg også er med i studentrådstyret på skolen. Musikk og musikkhistorie er også noe jeg selvsagt er veldig interessert i ettersom jeg studerer musikk!

 

Hva liker du å gjøre på Rena:

Er med i både studentrådstyret og ARENA-styret som tar en del tid. Feste, spille innebandy & å prøve å samle opp nok motivasjon til å gå opp renabakken før jeg dropper det og lager meg en Grandiosa.


Stilling:

Uka-Leder – Har som jobb å sette sammen UKA-styret og passe på at UKA arrangeres på en best mulig måte.

 

Motivasjon til å søke på verv:

Jeg har lyst til å hjelpe Studentsamfunnet der jeg føler at jeg gjøre en best mulig jobb. Det å arrangere UKA’15 kommer til å bli en vanskelig oppgave, men jeg er forhåpentligvis den rette personen til å gjøre det med det riktige teamet rundt meg.

 

Mål med stilling i Arena Samfunnsstyret:

Få satt sammen et team som sammen med meg kan få til å arrangere tidenes beste UKA!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.