Bli Frivillig på ARENA Bar

Bli frivillig på ARENA Bar

Arena Bar TRENGER DEG! Arena Bar drives og brukes av studenter. Vi er helt avhengig av at studenter stiller opp for oss.  Uten frivillige hadde vi ikke hatt en studentbar! Vi setter derfor stor pris på om du har lyst til å være med på laget!
 
Arena Bar er en attraktiv arbeidsplass! Jobb sammen med kompiser eller server drikkevarer til vennegjengen. Lær de beste drinkene i baren til andre anledninger. Sitt som vakt i inngangen å ta imot kjente eller bli kjent med flere på jobb! Her har nettopp du mulighet for å få et større nettverk på Rena. Uansett kan du være med på å skape verdens beste kveld på Rena, sammen med et kjempebra arbeidsteam!
Vi strekker oss langt for at du som frivillig skal trives. Som en frivillig hos oss vil vi sette deg og dine behov i fokus for å tilpasse en arbeidshverdag slik du ønsker den (så fremt vi ser det forsvarlig). Dette (med andre forhold) har hittil resultert i et meget godt arbeidsmiljø.

 


 Om arbeidsplassen

 

Vi har utfordringen du leter etter!

Vi har stillinger for en hver interesse. Enten om du vil stå i baren eller ved inngangen for å sjekke legitimasjon.  Hvis du ønsker større utfordringer kan kanskje en lederstilling være midt i blinken for deg. Vi har store muligheter for deg som ønsker å utvikle deg. Vi har et bredt spekter av lederstillinger med både mindre og større ansvarsområder. Dersom en lederstilling er det du ønsker å starte med ber vi deg kontakte personalsjef (se nedenfor). Hun vil så gjøre en vurdering på om det er behov for ledere og om du er kvalifisert til den type stilling du ønsker. Vi anbefaler deg allikevel å starte med vakter i baren eller som dørvakt slik at du kan se hvordan vaktene foregår, får basis faglig innhold, osv. for at du skal bli best mulig rustet til en lederstilling.

 

Arbeidstider

Ca. ant. ganger i månden: 1-2

Oppmøte: 21.30

Oppmøte på Superfredag: 19.30

Arbeidstid til kl: ca 3:30

Ønsker du å jobbe mer vil vi mer enn gjerne gi deg flere vakter dersom vi har plass på vaktlisten. Gi personalsjef (se info nedenfor) beskjed.

 

Arbeidskrav

ARENA Bar kunne ikke holdt åpent hvis det ikke var for alle de flotte frivillige folkene som er med på å gjøre hverdagen bedre for alle som benytter seg av baren. Vi ønsker oss alltid flere dyktige mennesker slik at vi fremdeles kan fortsette å holde tilbudet åpent.

Tidligere erfaring med jobb i bar er ikke et krav, samtidig finnes det krav om aldersgrense for stillinger i baren under Norges lover. Det er en enkel jobb, som kan være kjekk å ha på CV’n senere. Se mer informasjon nedenfor.

 

Opplæring

Vi gir deg full opplæring i starten samt. at vi har flere interne møter hvor opplæring foregår. Det ligger også permer med rutiner, sjekklister, osv. i baren. Dessuten vil en teamleder være der for å hjelpe til med at alt går etter planene som er lagt for kvelden.

Vi mener at det er mennesket bak våre stillinger som forutsetter den gode kvaliteten.

(…) og derfor tar vi opplæring på alvor!

 

Arbeidsmiljø

Du vil oppleve å bli tatt godt vare på av oss alle. Selv om vi er mange så har vi et fantastisk arbeidsmiljø. Vi synes også at Rena er «noe helt spesielt».

 

Hver og en av oss som jobber her omgås først og fremst på arenaer som skolen, fritidsaktiviteter igjennom ARENA Idrett, konserter på ARENA Bar, men ettersom Rena er et lite sted så treffes vi ofte ellers også. Som kollega på Arena Bar vil du også mest sannsynlig arbeide med noen du kjenner godt fra før.

 

Om våre stillinger

Stilling: Gruppeleder/Bartender/Vakt

Krav for å søke stilling: (20+) bar, (18+) vakt

Hovedansvarsområde/rolle:

 • Gruppeleder: Hente nøkkel, åpne/stenge, kjenne til rutiner. Står i baren med bartender.
 • Bartender: Servere kunder.
 • Vakt: Sjekke legitimasjon, stemple gjester, passe på at medbrakt ikke kommer inn og at annet drikke ikke kommer ut.
 • Alle er med på å gjøre klart i lokalet før åpning og vasking etter stengetid.

 

Vaktlisten

Vaktlister legges ut på Facebookgruppen, ARENA BAR – Frivillige 14/15 (kun for ansatte). I vaktlisten legger man selv inn ønsket vakt. Husk frist for å legge inn vakt! Både vaktlister og annen oppdatert informasjon vil komme på denne facebookgruppen. Bli medlem og følg med! Ansatte står selv ansvarlig for å holde seg oppdatert på denne gruppen.

 

 

 

Fordeler

 • Ansattfester – Vi er kjent for disse arrangementene, som kan inneholder bl.a. varierende aktiviteter, noen bonger, måltid, osv. Ansattfester arrangeres ca. en gang i måneden.
 • Ansattpris – Egne rabatter i baren.
 • Arbeidserfaring/lederansvar – ARENA Bar driver selvsagt seriøst, og man vil få opplæring og erfaring som er tilnærmet lik det man vil oppleve på en lønnet arbeidsplass.
 • Sosialt – Med et godt arbeidsmiljø er vi et tett arbeidsteam. Du vil føle det etter de første vaktene!
 • «Arena jobb» – Et ypperlig alternativ i en tidvis ensformig «Rena-hverdag».
 • Referanser/attest – Som en god kollega lover vi deg gode ord til din neste arbeidsgiver. Dette kan være avgjørende i fremtiden.
 • Skill deg ut i CV bunken – Frivillig arbeid blir i flere bransjer lagt som en stor prioritering.

 

 

 

Gjør litt få mye mer!

 


Vil du bli frivillig?

 

Kontakt

Oda Undseth Solberg

Personalsjef/barsjef

ARENA Bar

 

Mail: Solberg.oda@gmail.com

Merk mail med emne (ansettelse ang. …)

Tlf: 93 46 58 41

 

Spør oss hvilke stillinger vi har ledig. Vi har nesten alltid behov for ansatte som kan stå bak baren og som vakt.

NB! Ingen stillinger er lønnet.

 

Medlemsbevis

Våre frivillige har ytterligere fordeler enn våre medlemmer (les fordeler på denne siden). For å få dette må bevis vises. Bevis/merket (klistremerket) hentes i Ekspedisjonen/resepsjonen (i nærheten av inngangen på Høgskolen i Hedmark, Rena) etter at listen over nye frivillige fortløpende blir registrert. Studentbevis og bankkort må medbringes. Merket settes på bankkort. For spørsmål rundt medlemskap, ta kontakt med ARENA BAR leder her.

 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å utnytte godene våre!

 

 

 

Send en mail i dag og få sjansen på en jobb!

 


Tenk på fremtiden!

 

Er du usikker på om du har lyst til å prøve deg som frivillig, og ikke klar for en lederstilling akkurat nå?

Si ja takk til en arbeidshverdag på «gulvet». Ikke undervurder slike stillinger. Dersom du i fremtiden har planer om å jobbe i servicebransjen, enten som leder eller som servicemedarbeider, er det å kunne kjenne sine medarbeidere viktig for å kunne være en god leder. Særlig for en leder med personalansvar. Flere ledere i dag setter pris på at de en gang startet som servicemedarbeider for å få innsikt i deres perspektiv.

Dette er bare begynnelsen!

 

Arbeidserfaring åpner muligheter og drømmer for fremtiden!

I arbeidsmarkedet i dag forventes det i stor grad at du har arbeidserfaring. Dersom du aldri har jobbet før kan det være utfordrene å komme inn i arbeidsmakedet. På Arena Bar har du sjansen til å få en stor del av den jobberfaringen som arbeidsmarkedet krever! Med jobberfaring kan du utvikle deg faglig, få kjennskap til normer i arbeidslivet, osv .

Tenk i det mindre før du tenker stort!

 

Hvorfor jobbe uten å få lønn?

Som frivillig viser du arbeidsgiver at du jobber for felleskapet, og ikke nødvendigvis bare for din egen interesse. Dette viser igjen til en god arbeidsholdning! Flere ser nettopp frivillig arbeid som noe unikt på CV’n, da ikke «alle» har det. Dette er absolutt det store «plusset» som gir muligheten for å rykke hakket høyere opp på prioriteringslisten i CV bunken. Det er vist at flere større bedrifter ser frivillig arbeid som en høy prioriteringsfaktor. Dette ut ifra flere artikler. Er det ikke kjipt om det står mellom deg og en annen, og den som fikk jobben var den som hadde arbeidet frivillig…

Tenk på fremtiden. Bli frivillig i dag!

 

 

 

En tanke om “Bli Frivillig på ARENA Bar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *