Bar

 

Her blir det lagt ut info om ARENA BAR og happenings som er her. Hold dere oppdatert!

ARENA BAR

ARENA BAR er et samlingspunkt for alle studenter ved Høgskolen i Hedmark, Campus Rena. Vi er stolte av studentmiljøet her på Rena, og studentbaren er med på å opprettholde det gode samholdet. I samarbeid med våre underavdelinger, Kultur, UKA og FadderUKA, arrangeres flere konserter gjennom året, og kan blant annet skryte av å ha gjestet Julie Bergan, Chris Holsten, Mugisho, Pasha og Kaveh på ARENA BAR. Vi har også andre happenings gjennom året, som for eksempel quiz og temakvelder (Halloween og lignende) hvor det alltid er topp stemning og godt oppmøte. Så her er det noe for en hver smak.

Hos oss får du alltid gode priser, god musikk og knallbra stemning. Ta med deg gode venner og bli med på fantastiske kvelder her på ARENA Bar.

Du kan også følge ARENA Bar i sosiale medier, både på instagram og facebook.

 

 

 

Er du medlem?

ARENA Samfunnet tilbyr deg redusert, men oftest GRATIS inngang på arrangementer som foregår på Arena Bar. Se vårt kulturprogram fullt med årets happeninger. Her vil også arrangementer som UKA og FadderUKA være. Som medlem her får du også redusert pris på alle våre produkter i baren (ikke nøtter, ol.).

Bli medlem

 

 

 

Booking:

arenabar.booking@gmail.com

 

 

PageLines-Header2.png