App for kildehenvisninger og Superweekend!

APA6Da var påska overstått og studentene må tilbake til skole og obligatoriske oppgaver. Nå er det slik at det kan være litt vanskelig å vite om man gjør riktig når man henviser til kilder. Universitetet i Stavanger har utviklet en enkel og oversiktlig app som forteller deg hvordan man henviser riktig i forhold til APA-standarden. Denne appen ser fin ut, gir riktig og viktig informasjon om kildehenvisning og til slutt så anbefaler biblioteket på skolen av man bruker den for å sjekke at man har henvist riktig. Anbefaler alle å laste ned denne appen, så slipper man å søke seg i hjel på internett og lese side opp og side ned om kildehenvisninger.

Søk på APA6 i app store eller google play for å laste den ned!

(PS: Word kan ordne kildehenvisningene for deg (yay!), men husk at du uansett må sjekke at det er gjort riktig. Mer informasjon her og her.)

Før vi skifter til et morsommere tema så vil jeg minne opp infomøte angående utvekslingsopphold i utlandet som finner sted på skolen onsdag 10. april kl 1200-1330 i M102.

Superweekend
(kilde)

Det er snart klart for superweekend! Superweekend i vår er i uke 15, altså 11., 12. og 13. april 🙂

Programmet ser slik ut:

11. april: Superhero-night
12. april: Karaoke
13. april: Jørn Haagestad opptrer

Her er det bare å møte opp på studentpuben og ha det gøy 😀

Videre har vi også X-russefest 30. april – husk russebuksa!

Tenkte til slutt at jeg skulle informere om Rena Sommerfestival, 25. – 27. juli, som er beskrevet på nettsiden deres som «en folkefest på Renas gater og torv».

Som alltid finner dere kinoprogrammet her og kulturprogrammet her. Det er mange spennende filmer som går nå, så det kan jo være gøy å ta seg en tur på kino. Husk å ta med studentbeviset, så får dere studentrabatt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.