åmot i 100, den store kinodagen, GF, halloweenfest og konsert

Oioi, for en overskrift. Ting skjer på Rena, dere!

Fredag 25. oktober til søndag 3. november: «Åmot i 100 – Identitet og Samhold». Det betyr blant annet gratis stand-up mandag 28. oktober og åpen scene (meld dere på!) fredag 1. november. Det er også duket for teaterforestillinger, kunstutstillinger, kulturgudstjeneste og foredrag i løpet av disse dagene, så det skal være noe for en hver smak. Programmet for Åmot i 100 finner du på kommunens hjemmesider her.

untitled

Midt oppe i dette er det også Den Store Kinodagen 2. november. Det går filmer hele dagen og alle filmer er halv pris. Norgespremieren på Thor: The Dark World går for eksempel denne dagen, så man har en ypperlig mulighet til å se den til en pris som passer lommeboka 🙂 Kinoprogrammet finner du her.

Ellers er det en del som skjer i regi av Studentsamfunnet også. Generalforsamling 2 går av staben 30. oktober kl. 12.00 i M102. Her skal det velges inn nye personer til flere verv og det kan være interessant å se hvem som skal planlegge kulturarrangementer og treninger (RSI) det neste året. Om ikke annet kan man komme for gratis boller og brus ;p

Halloween kan feires på den faktiske datoen i år! 31. oktober er det Halloweenfest på puben og som alltid er det fine priser for medlemmer av Studentsamfunnet i baren 🙂 Kle deg ut og kom!

undead
Bring out your undead og kom på Halloweenfest! Bildet er hentet fra ThinkGeek.

Ikke bare er det kinodag 2. november, det er også konsert med Rumble in Rhodos! Bandet har fått veldig gode kritikker på sitt nye album og nå skal de altså komme å spille for oss på Rena.

Rumble_in_rhodos_new
Bildet er hentet fra bandets hjemmeside.

Det var det for denne gang 🙂 Det er bare å rydde plass i kalenderen og være med på alt det spennende som skjer på Rena i løpet av de neste to ukene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.